header Ελλάδα Κύπρος Ρωσία Κοινοπολιτεία Αθήνα
Θεσσαλονίκη
Λευκωσία
Αγία Πετρούπολη
Μόσχα
skyline
11.06.2010 16:49

Προφίλ η συντακτική ομάδα


■ Το περιοδικό «Ελλάδα» εκδίδεται από το Ελληνο-ρωσικό Εργαστήριο για την Πληροφόρηση και τον Πολιτισμό «ΑΓΟΡΑ», που μετεξελίχθηκε σε εταιρεία παροχής υπηρεσιών προβολής και διοργάνωσης επαγγελματικών εκδηλώσεων. Παραμένει το μοναδικό έντυπο στη Ρωσία, που ειδικεύεται σε θέματα Ελλάδας και Κύπρου και εκδίδεται τακτικά από επαγγελματίες των ελληνορωσικών σχέσεων.
■ Η «Ελλάδα» καλύπτει τις διμερείς σχέσεις Ελλάδας και Κύπρου με τη Ρωσία σε όλους τους τομείς, που έχουν αμοιβαίο ενδιαφέρον, με έμφαση στην οικονομία, τον τουρισμό και την πολιτιστική προσέγγιση των χωρών μας και συμβάλει στην πολυμερή προώθηση των ελληνικών και κυπριακών προϊόντων και υπηρεσιών στην υψηλής ανταγωνιστικότητας και εξειδίκευσης ρωσική αγορά.
■ Με αποκλειστικές τους συνεντεύξεις και δηλώσεις έχουν απευθυνθεί στους αναγνώστες μας ο Πατριάρχης Μόσχας και Πασών των Ρωσιών Αλέξιος Β΄ και άλλοι θρησκευτικοί ηγέτες, οι πρόεδροι της Ελλάδας και της Κύπρου, ο Έλληνας πρωθυπουργός, οι υπουργοί Εξωτερικών των τριών χωρών μας, ο Δήμαρχος της Μόσχας και η κυβερνήτης της Αγίας Πετρούπολης, εκπρόσωποι τουριστικών φορέων, ηγέτες της Ομογένειας και άλλοι παράγοντες, διαμορφωτές της ρωσικής κοινής γνώμης.
■ Το αναγνωστικό μας κοινό είναι όλοι όσοι σχεδιάζουν ή επισκέφθηκαν κάποτε την Ελλάδα ή την Κύπρο ή ενδιαφέρονται για τη διαχρονική επιρροή του ελληνικού πολιτισμού στον κόσμο, οι δραστήριοι άνθρωποι σε διάφορα επίπεδα των επιχειρήσεων, της πολιτικής και του life style.
■ Η επιθεώρησή μας κυκλοφορεί από το Μάρτιο του 2007, σε πέντε εκδόσεις ετησίως (Άνοιξη-μέσα Μαρτίου, Καλοκαίρι Ι-αρχές Ιουνίου, Καλοκαίρι ΙΙ-αρχές Αυγούστου, Φθινόπωρο-μέσα Οκτωβρίου, Χειμώνας-τέλη Δεκεμβρίου), τυπώνεται σε τετραχρωμία και χαρτί πολυτελείας στο τυπογραφείο της Προεδρικής Υπηρεσίας της Ρωσίας (άλλοτε «Πράβντα») σε 20-25.000 αντίτυπα.
highlights
θεματικές
Σχολιάστε τώρα!

Θα ήθελα ένα άρθρο για τη Ρωσική ηγεσία και πως νομιμοποιήθηκε. / Καρφιώτης ΠάνοςΤην ανατίναξη του λιμανιού της Σεβαστούπολης στην Κριμαία ζητούσαν οι Βρετανοί καθοδηγητές της Integrity Initiative! / Hello / LeonidasΠώς κατασκευάζεται το «αυθόρμητο» αντιρωσικό κλίμα με χρήμα του Foreign Office / Πρέπει να ντρέπεστε με τόσα ψέματα που γράφετε αλλα από τον Λιατσο τι άλλο να περιμένει κανείς... / Μζια Γκουρεσιδζε«Χοντροκομμένη προβοκάτσια με έξωθεν υποκίνηση», χαρακτηρίζει η Μόσχα την υπόθεση της απέλασης των Ρώσων διπλωματών / Θανάσης ΑυγερινόςΑπουστα!!!!οι ρίζες μας!! Είμαστε εμείς και δεν ξεχνάμε!!! / Tula fotiadou 18022020Ρωσικό ΥΠΕΞ: Η Ελλάδα όμηρος βρώμικων παιχνιδιών και έξωθεν πιέσεων / Θανάσης ΑυγερινόςΤι καλά παιδιά αυτοί οι Εγγλέζοι πολιτικοί ! Μπουμπούκια ! Εκεί γεννήθηκε και η κοινοβουλευτική ολιγαρχία ! Στην Ελλάδα αυτό το σύστημα το λένε Δημοκρατία... / Γεώργιος Δημόκριτος ΒαμβακούσηςΥΠΕΞ Ρωσίας: "Πίσω από την απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης η Ουάσιγκτον" / Θανάσης Αυγερινόςδοκιμασμενη συνταγη και νοστιμη, μονο που χρειαζεσαι μεγαλα ξυλακια για να κανετε τα μεγαλα σουβλακια, εγω συνηθως παιρνω απο εδω, νομιζω υπαρχουν και στο φυλλαδιο... / BillyΠαυλόπουλος: Η συνεργασία Ελλάδας - Ρωσίας συνεχίζεται και ο πολιτισμός μας ενώνει ακόμα περισσότερο / polu kako / tasosΈνα ιστορικό κτίριο της Σεβαστούπολης, η καθολική εκκλησία του Αγίου Κλήμη, κατοπινός κινηματογράφος «Φιλία», επιστρέφεται στο ποίμνιό της / ОТЛИЧНО / МАКРИΠούτιν: Φυσικά και δεν κατέρριψε η Ρωσία το Boeing της Μαλαισίας / θα γαμησουμε την τουρκια / κλημηςΜια γέφυρα ένωσε Ρωσία και Κριμαία (ΒΙΝΤΕΟ) / ο εσθονος ηταν πρακτορας της εε και καλως φυλακιστηκε / β.χ.τουρκαντωνηςΠούτιν: Η Ρωσία είναι έτοιμη για διάλογο με τις ΗΠΑ /